ĐUBRE U PLAVOM! Policajac izazvao JEZIV sudar, pa UHAPSIO oštećenog! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUBRE U PLAVOM! Policajac izazvao JEZIV sudar, pa UHAPSIO oštećenog! (VIDEO)

Na sreću, nije mu prošlo.

"Civilni" Džip Patriot, za čijim volanom je bio policajac, nije se zaustavio na STOP saobraćajni znak i prouzrokovao je ozbiljni saobraćajni udes u rezidencijalnom delu Detriota.

Iako je bio kriv, on je na licu mesta uhapsio vozača Honde Sivik, Karlos Martineza, koji je naleteo na Džip.

Ova situacija bi se verovatno završila veoma loše po Martineza da se nije pojavio snimak sa kamere iz obližnje kuće, na kome se vidi tačno šta se desilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VIDEO: Policajac skrivio sudar, pa uhapsio oštećenog

Izvor: AutoBlog, 13.Jul.2019

Ova situacija bi se verovatno završila veoma loše po oštećenog da se nije pojavio snimak sa kamere iz obližnje kuće, na kome se vidi tačno šta se desilo. "Civilni" Džip Patriot, za čijim volanom je bio policajac, nije se zaustavio na STOP saobraćajni znak i prouzrokovao je ozbiljni saobraćajni...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.