ĐAVOLSKA MAŠINA: Ovo je Lamborgini Diabolico - ima tačno 666 konjskih snaga! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐAVOLSKA MAŠINA: Ovo je Lamborgini Diabolico - ima tačno 666 konjskih snaga! (VIDEO)

Znak Satane.

Lamborghini Huracan u Performante varijanti jedan je od najbržih automobila današnjice, a sada se predstavlja u dodatno ušminkanoj verziji.

Ime mu je Diabolico, a donosi ga tjunerska kuća Wheelsandmore. Istina, prerada nije toliko opsežna da bi Huracan opet mogao da postane glavni brzinski adut Lamborghinija, ali u svakom slučaju je zanimljiv primerak. Dodatnih 6 konjskih snaga izvučeno je ugradnjom novog izduvnog sistema. Epilog je 666 KS (znak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << đavola), ali i odgovarajuća zvučna kulisa od koje se ledi krv u žilama.

Kako god, ako imate brdo evra pri ruci, ovaj tjuning stoji 2.500 evra, dok ćete za auspuh s podesivim flapsovima platiti nešto preko 4.800 evra. Opruge su dodatnih 1.000 eura. Ipak, ako imate novca za lamborginija, ovaj dodatni trošak za đavolsko "budženje" baš i nije mnogo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.