Čovek koji je pobedio Čaka Norisa je rođen danas

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek koji je pobedio Čaka Norisa je rođen danas

Da je danas živ Mali Zmaj bi danas napunio 75 godina. Za 32 godine života Li je ostao poznat kao majstor borilačkih veština, koji je imao i dosta glumačkog talenta.

Da je danas živ Brus Li bi danas napunio 75 godina. Za 32 godine života Li je ostao poznat kao majstor borilačkih veština, koji je imao i dosta glumačkog talenta.

Među najboljim filmovima su mu "U Zmajevom gnezdu", "Na Zmajevom putu", "Veliki Šef", "Pesnica Besa". U seriji Zeleni stršljen koja se emitovala tokom šezdesetih glumio je lik Kato-a, a pod istim imenom se pojavljivao i u serijalu Betmen.

Autor: Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) SAMO ON JE BIO JAČI OD ČAK NORISA: Danas bi Brus Li napunio 75 godina

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Da nije prerano otišao u 33. godini života, legenda filma i borilačkih veština, Brus Li danas bi napunio 75...Retki su ljudi koji nisu čuli za Brus Lija, majstora borilačkih veština, filozofa i glumca koji je postavipo nove standarde u filmskoj industriji kada su u pitanju ostvarenja sa borilačkim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.