Bezobrazno ga isekao TOJOTOM, a tek kad je video TABLICE: Šok! Pa ovaj auto vozi... Uf! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezobrazno ga "isekao" TOJOTOM, a tek kad je video TABLICE: Šok! "Pa ovaj auto vozi..." Uf! (FOTO)

Nije mogao da veruje svojim očima...

"Hej, vozači, neznani i znani, po volanu svi ste mi jarani..." Eh, kad bar bilo uvek tako! Bahata i nesavesna vožnja nervira svakog čestitog vozača, pogotovo kada ugrožava baš njegovu bezbednost, a jedna situacija koja se tiče ove teme opisana je na šaljivom Instagram profilu 9gag...

Bezobrazni vozač Tojote ne samo da je isekao svog "jarana" za drugim volanom, nego mu je, dospevši ispred njega, poslao i neverovatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruku putem registarskih tablica.

AU! KOLIKO SU PLATILI ZA OVE TABLICE?! Čim se pojave na ulici, svima je jasno... Svaka čast! (FOTO)

Autor fotografije nije mogao da veruje kada je video da na registraciji piše "MUAHAHA!", kao da mu se bezobraznik zločinački smeje u lice... "Ova kola su me isekla. Bio sam besan dok nisam video šta piše na registraciji", glasi tekst na fotografiji, a u statusu koji je uz nju objavljen dodaje se: "Osećam da ova kola vozi neki super negativac."

Ovaj vozač je "ISEKAO" ruske specijalce na putu: Usledio je HOROR! (VIDEO)

A post shared by 9GAG: Go Fun The World (@9gag) on Apr 25, 2017 at 10:02am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.