BOŽIDAR SPASIĆ: Ovo je kvazipolitički obračun iza koga stoji država!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽIDAR SPASIĆ: Ovo je kvazipolitički obračun iza koga stoji država!

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, kaže za Kurir da bez ikakvog kritierijuma pustiti čoveka koji je do juče imao nanogicu da optužuje bez dokaza predstavlja početak jednog velikog političkog obračuna.

"Ovo sve liči na jedan veliki rijaliti šou čime se šalje poruka da svako ko se tereti za neku kriminalnu radnju može da se pojavi na nacionalnoj televiziji i štaviše bez ijednog dokaza optužu drugu ili treću osobu da je počinila neko krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << delo! Ovo je kvazipolitički obračun iza koga evidentno stoji država", rekao je Spasić.

Prema njegovim rečima videćemo "da li je reč o kako čujem laganom padu Aleksandra Vučića, ili pak opoziciji".

"Ipak, ono što je očigledno je da pomenutoj televiziji opada gledanost Farmi  pa su se prešaltali na jedan drugi nivo, nivo novog rijaliti kvazi programa. Bez ikakvog kritierijuma pustiti čoveka koji je do juče imao nanogicu da optužuje bez dokaza je početak jednog velikog političkog obračuna", rekao je Spasić.

Podsetimo, Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma", dobio je zadatak od državnih organa da laže i iznosi dezinformacije o Kuriru, Aleksandru Rodiću i njegovoj porodici, a zauzvrat mu je skinuta nanogica posle samo 5 meseci kućnog pritvora.

Kontroverznom biznismenu je trebalo samo dva dana posle skidanja nanogice da krene u brutan napad na Aleksandra Rodića, pa je već danas na TV Pink izneo niz neistina u razgovoru sa Draganom J. Vučićevićem.

(E.K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.