Auto LETEO na autoputu i ZABIO se u autobus, a onda... Snimak UŽASA se širi internetom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto LETEO na autoputu i ZABIO se u autobus, a onda... Snimak UŽASA se širi internetom! (VIDEO)

Neverovatna nesreća!

Potpuno neverovatan snimak saobraćajne nesreće nastao je u Japanu, kada je automobil bukvalno poleteo preko zaštitne ograde na autoputu i udario u autobus koji je išao u suprotnom smeru.

ZAPALIO MU SE BMW USRED VOŽNJE: Umesto da stane i UGASI požar, uradio je NAJGORU stvar (VIDEO)

Ova nesreća dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na u prefekturi Aiči nedaleko od Šinšira, a trenutno se ispituju uzroci. Autobus je od siline udarca sleteo sa puta, ali niko od 45 putnika nije teško stradao. Nažalost, 62-godišnji vozač automobila je poginuo na mestu, javlja Japan News.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šokantni video iz Japana: Auto u letu pokosio autobus

Izvor: AutoBlog, 19.Jun.2017

Automobil je bukvalno doleteo iz suprotnog smera i pogodio autobus Snimak prikazuje nesvakidašnju saobraćajnu nesreću koja se desila na japanskom autoputu kada je automobil iz suprotnog smera zbog nekontroliranog kretanja preleteo zaštitne ograde na drugu stranu autoputa i zatim pogodio autobus.Autobus...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.