AURUS SENAT STIŽE U SLOBODNU PRODAJU: I vi možete voziti Putinovu limuzinu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AURUS SENAT STIŽE U SLOBODNU PRODAJU: I vi možete voziti Putinovu limuzinu! (VIDEO)

Početkom 2019. godine.

Za razliku od Amerikanaca, Rusi će uskoro moći da se kupe limuzinu u kojoj se vozi njihov predsednik. "Aurus senat", u doduše kraćoj verziji, prikazan je na sajmu automobila u Moskvi kao regularan automobil, čija će prodaja početi početkom 2019. Proizvođač ima plan da napravi 150 komada u prvoj godini prodaje.

U početku "senat" će se prodavati samo u Rusiji, ali je plan da se ovaj automobil ponudi i van najveće zemlje na svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ruska kompanija u rad pustila prvi evropski SAMOVOZEĆI TAKSI! (VIDEO)

Kao što smo već imali prilike da vidimo prilikom na Putinovoj poslednjoj inauguraciji, automobil podseća na čuveni "rols rojs goust". Za razliku od predsednika, civili će se voziti u "lajt", odnosno neblindiranoj verziji, što će svakako pozitivno uticati na performanse. Iako se ne zna kolika mu je maksimalna brzina, niti ubrzanje, ova limuzina svakako leteti po putevima jer je ispod haube smešten 4,4-litarski tvin-turbo V8 motor koji zajedno sa električnom asistencijom proizvodi više od 600 konjskih snaga.

Unutrašnjost je izrađena u kombinaciji kože, drveta i brušenog metala, koji datu utisak luksuza.

Od modernih sistema bezbednosti, "senat" poseduje adaptivni tempomat, upozorenje na mrtav ugao, automatsku kočnicu u slučaju opasnosti, sistem za prepoznavanje znakova i pešaka. Putnici na zadnjim sedištima će imati ispred sebe i ekrane na raspolaganju.

Za sada nije poznata cena ovog prestižnog modela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.