Vozač „audija“ smrti tvrdi da nije kriv: Na pešačkom pregazio Mihajla, preti  mu 12 godina robije

Izvor: Luftika.rs, 09.Dec.2022, 17:30

Vozač „audija“ smrti tvrdi da nije kriv: Na pešačkom pregazio Mihajla, preti  mu 12 godina robije

Matija N. (23) koji je pre dva dana u Bulevaru kralja Aleksandra automobilom marke „audi“ udario Mihajila L. (26) i Viktoriju L. (24) prilikom čega je mladić stradao na mestu, a devojka hospitalizovana sa povredama nogu, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.
On je, kako je saopšteno, u prisustvu izabranih branioca izneo odbranu izjašnjavajući se da nije kriv.
Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu,  MUP RS – Saobraćajne policije doneto je rešenje o zadržavanju osumnjičenog Matije N. u trjanju od 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Prema navodima krivične prijave MUP RS – Saobraćajne policije, osumnjičeni Matija N. je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio na taj način što je upravljajući putničkim vozilom marke Audi i krećući se Bulevarom kralja Aleksandra, na obeleženom pešačkom prelazu udario oštećenu Viktoriju L. koja je zadobila teške telesne povrede i oštećenog Mihajila L. koji je od siline udarca preminuo na licu mesta.
Printscreen/Facebook Nakon saslušanja, postupajući zamenik Prvog OJT u Beogradu je podneo predlog sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo.
U daljem toku postupka biće ispitana svedok oštećena, svedoci očevici, nakon obudukcije izvršiće se sudskomedicinsko i saobraćajno veštačenje, te preduzeti eventualno druge dokazne radnje potrebne za donošenje konačne odluke o daljem postupanju tužilaštva.
Izvor: Telegraf.rs
Vozač audija u Beogradu pokosio pešaka (26) dok je prelazio ulicu, mladić na mestu ostao mrtav

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.