Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2022, 20:13

Voz prepolovio šleper s luksuznim automobilima, lansirao Audi u vazduh

Nesreće u kojima učestvuju vozovi su najstrašnija vrsta sudara zbog velike mase vozova i njihove nemogućnosti da se zaustave na vrijeme. Voz "Brightline" u Lantani, na Floridi, sudario se s kamionom zaglavljenim na šinama, koji je prevozio luksuzne automobile, takvom silinom da su neka vozila odletjela u vazduh.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Voz udario šleper s luksuznim automobilima, Audi odleteo u nebo

Izvor: AutoBlog, 25.Jun.2022, 18:47

Nesreća se dogodila na Floridi kad je na pružnom prelazu u Lantani iz nepoznatih razloga ostao zaglavljen šleper s luksuznim automobilima. Pretpostavlja se da se zbog velike dužine prikolice kamion bukvalno zaglavio na uzdignutom koloseku. Prolaznici nisu mogli ništa da naprave da bi pomogli u...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.