Izvor: Blic, 28.Maj.2020, 13:22

VILA, BAZEN, "AUDI" I BMW Ovo je luksuzna vikendica u kojoj je starleta Tijana Ajfon uhapšena zbog organizovanja PROSTITUCIJE (VIDEO)

Objavljen je video snimak vikendice u kojoj je u velikoj policijskoj akciji u Bijeljini uhapšena starleta Tijana Ajfon, kao i još 35 osoba zbog posedovanja droge, oružja i zbog prostitucije. Na snimku se vidi da luksuzna vikendica ima i veliki bazen, a u dvorištu su parkirani brojni luksuzni automobili.
Pogledaj vesti o: Audi,   BMW

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LUKSUZ I MASOVNE ORGIJE: Pojavio se SNIMAK - u ovoj vili uhapšena je Tijana Ajfon (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Policijska akcija "Kristal" u Bijeljini...U velikoj policijskoj akciji "Kristal" u Bijeljini je uhapšena starleta Tijana Ajfon, i još 35 osoba, zbog posedovanja droge, oružja i zbog prostitucije...Na snimku se vidi da luksuzna vikendica ima i veliki bazen, a u dvorištu su parkirani brojni luksuzni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.