UDES KOD KURŠUMLIJE: Albanci sa Kosova audijem smrskali juga, teško povređena braća Bojović (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES KOD KURŠUMLIJE: Albanci sa Kosova audijem smrskali juga, teško povređena braća Bojović (FOTO/VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći kod Kuršumlije, u sudaru audija i juga teže su povređena braća Stanimir (74) i Miodrag Bojović Rođena braća, Stanimir (74) i Miodrag Bojović (54) zadobili su teže telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu popodne dogodila na ulazu u Kuršumliju. Naime, prema saznanjima „Novosti“ do nesreće je došlo kada je automobil marke audi inostranih tablica u kojem su se nalazila dvojica Albanaca sa Kosova, udario u auto marke >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jugo u kojem su se nalazila braća Bojović iz kuršumlijskog sela Kosanička Rača. Tom prilikom jugo je bukvalno smrskan i od siline udarca odbačen u stranu dok kako saznajemo drugom autu nije pričinjena veća materijalna šteta. Iz smrskanog auta braću Bojović su izvukli vatrogasci iz Kuršumllije i posle ukazane prve pomoći u kuršumijsom Domu zdravlja hitno su prebačeni u prokupačku bolicu gde im je urađena dijagnostika.- S.B. Koji se nalazio na mestu vozača zadobio je povrede kuka i grudnog koša i zadržan je na odeljenju ortopedije dok M.B. koji je bio na mestu suvozača ima prelom butne kosti i povredu čeonog dela glave ali i druge povrede po telu zbog čega je prebačen u niški kliničko bonički centar na dalje lečenje - saznajemo u prokupačkoj bolnici dok su dva mladića albanske nacionalnosti koji su se vozili u audiju zadobili lakše povrede.Pročitajte još: STRAVIČNA NESREĆA IZMEĐU KURŠUMLIJE I PROKUPLjA: Pet osoba stradalo u sudaru autobusa i kamiona (FOTO/VIDEO)Oni su kako saznajemo u kuršumlijskom Domu zdravlja, odbili da prime lekarsku pomoć. Inače, prema nezvaničnim podacima, do nesreće je došlo kada je automobil jugo u kojem su se nalazila braća Bojović , a koji je saobraćao iz pravca Merdara ka Kuršumliji preko pune linije pokušao da skrene na okolnu benzinsku pumpu pri čemu ih je udario audi koji je saobraćao iz suprotnog pravca.
Pogledaj vesti o: Audi,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA KOD KURŠUMLIJE Albanci sa Kosova audijem udarili u jugo, povređene dve osobe

Izvor: Blic, 19.Okt.2019

Braća Stanimir (74) i Miodrag Bojović (54) zadobili su teže telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu popodne dogodila na ulazu u Kuršumliju. Naime do nesreće je došlo kada je automobil marke audi inostranih tablica u kojem su se nalazila dvojica Albanaca sa Kosova, udario u auto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.