Pogledajte do sada neobjavljenu reklamu za Audi RS2 Avant staru 25 godina

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Nov.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte do sada neobjavljenu reklamu za Audi RS2 Avant staru 25 godina

RS2 Avant je bio baziran na modelu Audi 80 i uspeo da se upiše u istoriju autoindustrije. Imao je bezvremenski i lep dizajn, a uz to je nudio performanse ispred svog vremena. Međutim, i dalje je to bio karavan u koji se moglo smestiti pet osoba. Bilo je to pre 25 godina, a Audi je za 25. rođendan svog modela odlučio da objavi reklamu koja nikada nije emitovana.

Audi je u reklami istakao i saradnju s Porsche-om, a u finišu su prikazane modifikacije i performanse modela RS2 Avant.

Izvor: klix.ba

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Kompanija DHL obeležila veliki jubilej – Prvih 50 godina za istoriju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Nov.2019, 16:03

Danas je to svetski prepoznatljiv brend koji ima više od 380 000 zaposlenih u više od 220 zemalja širom sveta...Veliki jubilej, 50 godina poslovanja, obeležen je svečanim koktelom u prisustvu velikog broja zaposlenih, partnera i saradnika. Koktel je bio uvertira za koncert Brajana Adamsa, kome je...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.