Plašio se saobraćajki, ubio ga audi: Miodrag (57) krenuo na ćerkinu godišnjicu braka, ali tamo nikad nije stigao

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 21:37

Plašio se saobraćajki, ubio ga "audi": Miodrag (57) krenuo na ćerkinu godišnjicu braka, ali tamo nikad nije stigao

Nesrećni čovek skočio u kanal da bi izbegao automobil, ali nije uspeo da se spasi

Miodrag Kobzarov (57) iz sela Banje kod Aranđelovca poginuo je u mestu Vrbica kod Aranđelovca kada ga je, kako se sumnja, velikom brzinom udario "audi", kojim je upravljao U. Ž. (19).

Aleksandra Petrović, ćerka nastradalog, u potresnoj ispovesti kaže da se njen otac plašio da ga neko ne ubije kolima na ulici, jer na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između sela Banje i Aranđelovca voze bahato i ne vode računa o pešacima koji idu kraj kolovoza.

- Tata se kobnog dana, 28. avgusta, vraćao s posla. Radno vreme mu je bilo do 14 sati. Međutim, ostao je desetak minuta duže, a kada ga je kolega pitao zašto ne ide kući, rekao je da ide peške i da čeka da se raziđu radnici druge firme, jer voze ludo, pa se plaši da ga neko ne ubije kolima - priča potresena ćerka i dodaje:

- Kada je krenuo kući, išao je svojom stranom ulice. Očevici su ispričali da mu je "audi" išao u susret. Tata ga je video i skočio u kanal kako bi se spasao, ali ga je "audi" sustigao u kanalu i udarac je bio neizbežan. Pukla mu je lobanja i na mestu je ostao mrtav, a auto se zaustavio tek kada je uleteo u jedan lokal.

Prema njenim rečima, vozaču se otvorio vazdušni jastuk, te je prošao bez povreda.

- Sada čujem da je rekao da je moj tata udario u banderu, a ne da mu je on autom smrskao glavu. Kako god bilo, ubio mi je oca, a tata se najviše plašio da ne nastrada u saobraćajnoj nesreći - navodi Aleksandra.

Aleksandra navodi i da je porodica U. Ž. bila kod njih da izjavi saučešće.

- Rekli su nam da im je žao i da U. Ž. gleda u jednu tačku od udesa, da ga je to mnogo pogodilo. S druge strane, čujemo da je on sasvim normalno nastavio svoj život. Njegovi roditelji dali su mojoj mami novac za odelo tati. Ne treba nam taj novac, vratićemo im - kaže Aleksandra.

Ona objašnjava da je za tragediju saznala od očevih kolega.

- Četiri dana pre tragedije je napunio 57 godina, a kobnog dana je meni i suprugu bila godišnjica braka. Očeve kolege kažu da je čitavog dana bio srećan i da je pevao. Čekali smo ga na ručku i umesto toga tragedija. Mog oca ništa ne može da vrati, ali želim da krivac za njegovu smrt odgovara - kaže ćerka i naglašava da je krajnje vreme da vozači povedu više računa i voze sporije, ali i da nadležni preduzmu ono što je u njihovoj moći.

- Otac mi je ubijen u naseljenom mestu, a mladić koji ga je ubio vozio je verovatno duplo brže od dozvoljenog. Nedavno mi je žena ubila mačku autom. Mačka je išla iza mene i deteta na tom putu. Mogla je da ubije i nas, jer je telefonirala - kaže potresena žena.

Osumnjičeni vozač je nakon nesreće uhapšen i priveden tužiocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.