Ovo je mladić koji je sa 160 na sat odneo tri života

Izvor: Blic, 09.Jun.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je mladić koji je sa 160 na sat odneo tri života

Despot Vranić (21) koji je juče u Novom Sadu usmrtio Milicu Ležimirac, Vladicu Matović i Aleksandra Marića, vozeći svoj “audi” 160 na sat, danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Kako saznajemo, Vranić je zahvaljujući vazdušnim jastucima zadobio samo lakše povrede, koje su mu sanirane u Urgentnom centru. Iako je posle ukazane pomoći i davanja izjave pušten kući, tužilaštvo se predomislilo i naredilo njegovo privođenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Pročitajte još STRAVIČAN SNIMAK "Audi" sa 160 na sat odneo tri mlada života

Vranić je potom uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. Nakon današnjeg saslušanja tužilac će odlučiti da li će Vranić biti zadržan u pritvoru ili pušten na slobodu.

Novosađani koji poznaju Vranića kažu da je voleo brzu vožnju, što se može zaključiti i na osnovu fotografija koje postavlja na svom Fejsbuk profilu. Na jednoj od njih vidi se brzinometar njegovog “audija” koji pokazuje da u tom trenutku vozi 290 kilometara na sat, kao i njegov komentar ispod te slike da automobil ne može da razvije veću brzinu od te.

Tragične noći Vranić je navodno viđen na Mišeličkoj petlji u Sremskoj Kamenici, gde se redovno okupljaju ljubitelji brze vožnje, odakle se najverovatnije kasnije uputio ka Bulevaru oslobođenja, u kom je naleteo na “golf 5” u kom se nalazilo troje poginulih.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je mladić koji je sa 160 na sat odnio tri života

Izvor: Cafe.ba, 09.Jun.2014

Despot Vranić (21) koji je jučer u Novom Sadu usmrtio Milicu Ležimirac, Vladicu Matovića i Aleksandra Marića, vozeći svoj audi 160 na sat, danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Nastavak na Cafe.ba...

Za jezivu nesreću u NS, vozaču audija 30 dana pritvora!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2014, 00:25

Iako je posle ukazane pomoći i davanja izjave Despot Vranić (21) pušten kući, tužilaštvo se predomislilo i naredilo njegovo privođenje

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.