Izvor: Blic, 02.Mar.2021, 15:34

OPTUŽEN VOZAČ "AUDIJA" KOJI JE PREGAZIO DVA PEŠAKA Tužilaštvo traži maksimalnu kaznu za Beograđanina (19) zbog izazivanja jezive nesreće u Nišu!

Osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv Nemanje Stamenkovića (19) iz Beograda i zatražilo maksimalnu kaznu za optuženog kome se stavlja na teret da je vozeći „audi“ 4. januara ove godine na Bulevaru Medijana u Nišu izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli pešaci Andrej Prekljušaj (12) i Dejan Ilić (48).
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo podnelo optužnicu protiv vozača iz nesreće na niškom Bulevaru Medijana, traže maksimalnu kaznu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Mar.2021

Skoro dva meseca nakon teške saobraćajne nesreće na Bulevaru Medijana u Nišu, kada su 12-godišnjak i 48-godišnji muškarac stradali na trotoaru, Osnovno javno tužilaštvo u Nišu je podnelo optužni predlog protiv vozača. Traže maksimalnu kaznu zatvora za krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja​,...

Nastavak na JužneVesti.com...

TUŽILAŠTVO TRAŽI MAKSIMALNU KAZNU ZA VOZAČA AUDIJA: Beograđanin (19) pregazio dva pešaka u Nišu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021

Teška nesreća desila se u 4. januara oko 20.40 časova na delu Bulevara Medijana..Osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv Nemanje Stamenkovića (19) iz Beograda i zatražilo maksimalnu kaznu za optuženog kome se stavlja na teret da je vozeći "audi" 4. januara ove godine na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.