Nišlija vozio “audi” kroz grad i napravio haos: Policajac pokušao da ga zaustavi, vozač ga udario autom

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija vozio “audi” kroz grad i napravio haos: Policajac pokušao da ga zaustavi, vozač ga udario autom

Protiv Nišlije (24) podneta je krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu jer je udario policajca tokom vršenja službene dužnosti.

On se sinoć, upravljajući automobilom „audi A 4“, bugarskih registarskih oznaka, prilikom zaustavljanja od strane policije oglušio o izdato naređenje, udario policijskog službenika vozilom u desnu ruku i nastavio da vozi velikom brzinom, piše jugmedia.rs

- Tom prilikom načinio je više saobraćajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prekršaja prošavši na crveno svetlo semafora na dve raskrsnice. On je potom izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza - navodi se u policijskom saopštenju.

Policija je u njegovom vozilu pronašla i nož koji je oduzet uz potvrdu, kao i vozilo kojim je upravljao.

Protiv osumnjičenog podneta je i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o oružju i municiji i priveden je sudiji Prekršajnog suda u Nišu u skraćenom postupku zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja nepostupanja po saobraćajnom znaku i nasilničke vožnje.

Policijskom službeniku je ukazana lekarska pomoć, a njegove povrede kvalifikovane su kao lake telesne.

(Telegraf.rs/jugmedia.rs)


Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.