Nesreća kod Bosanskog Petrovca: “Audi” sleteo s ceste, Bišćanin poginuo

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Bosanskog Petrovca: “Audi” sleteo s ceste, Bišćanin poginuo

Zuhdija Zulić (59) iz Bihaća poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu u blizini Bosanskog Petrovca.

Kako saznajem u bihaćkoj policiji, Nesreća se dogodila kada je Zudija, koji je vozio  “audi A4”, koji kretao iz pravca Bosanskog Petrovca prema Bihaću, naverovatnije, usled neprilagođene brzine uslovima na putu izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa ceste.

Ostao je mrtav na mestu, a policija je tek u jutarnjim satima obaveštena o nesreći i to pošto su prolaznici primetili automobil pored ceste, piše Faktor.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jeziva saobraćajka na magistralnom putu, poginuo vozač "audija"

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017

Zuhdija Zulić (59) iz Bihaća poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu u blizini Bosanskog Petrovca. ..Nesreća se dogodila noćas kada je Zudija, koji je vozio "audi A4", krećući se iz pravca Bosanskog Petrovca prema Bihaću, naverovatnije, usled neprilagođene brzine...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.