MUP potvrdio: Uhapšeni osumnjičeni za napad na srpskog fudbalera, za jednom osobom se traga

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP potvrdio: Uhapšeni osumnjičeni za napad na srpskog fudbalera, za jednom osobom se traga

Uhapšeni su vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao mladi fudbaler Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.S. (22), D.I. (21) i E.J. (19) zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo. Policija je identifikovala još jednu osobu, koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, i za njom intenzivno traga. Sumnja se da su oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jutros, u Novom Beogradu na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeli vozilo marke "BMV" kojim je upravljao dvadesetogodišnji mladić.PROČITAJTE JOŠ - Detalji pokušaja otmice mladog fudbalera Srbije: Jurili ga po auto-putu, tražili mu novac, naneli telesne povrede, spasio ga taksistaKako se sumnja, oni su vozilom marke „audi“ preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su oštećenom zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Prilikom hapšenja policija je kod N.S. pronašla vozilo „audi“ koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV". Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MUP potvrdio: Uhapšeno troje osumnjičenih za napad na Aleksu Terzića, za jednom osobom se traga

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

Uhapšeni su vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao mladi fudbaler Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.S. (22), D.I. (21) i E.J. (19) zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo. Policija je identifikovala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.