KAKAV BRE AUDI, LADA RAZVALJUJE! Pogledajte kako drži lekciju LUKSUZNOM automobilu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV BRE AUDI, LADA RAZVALJUJE! Pogledajte kako drži lekciju LUKSUZNOM automobilu! (VIDEO)

Nezamenljiv.

Još jedan video koji pokazuje svu besmislenost SUV vozila, ali i kako su ponekad optimalna rešenja ona najjednostavnija i najjeftinija.

ČEŠKI GOLF: Škoda je predstavila novu SKALU! Puca na visoko! (VIDEO)

A kad je terenska vožnja u pitanju, Lada je tu bez premca. Četiri decenije gaženja su iza koncepta legendarne Nive koja se pokazala kao jedno od najboljih rešenja za vožnju van >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << asfalta. U stvari, ako i nije najbolje, onda je sasvim sigurno najjeftinije, ali i definitivno bolje od ogromnog Audijevog SUV-a.

Video to i potvrđuje, pokazavši da su ruska zima i dubok sneg nepremostiva prepreka za nemačku luksuznu mašinu. Velikih dimenzija, ogromne mase i širokih guma, Audijev Q7 je u pokušaju da mimoiđe vozilo na putu brzo zaglavio. Spasa mu nije bilo, a u toj otužnoj atmosferi, Lada je bezbrižno vozila snegom oko nemoćne zveri, pokazavši kako preterivanje ponekad i nije najbolja stvar.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.