Inspektori u ulozi prikrivenog putnika – oduzeto nelegalno taksi vozilo

Izvor: RTS, 14.Dec.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektori u ulozi "prikrivenog putnika" – oduzeto nelegalno taksi vozilo

Vozilo marke "audi a6" oduzeto je od vozača koji je posredstvom "Zandra" aplikacije obavljao taksi prevoz u Beogradu. Vanredni nadzor izvršen je metodom prikrivenog putnika.
Inspektori drumskog saobraćaja Sekretarijata za inspekcijske poslove, uz asistenciju Komunalne milicije i MUP-a, juče su izvršili vanredni nadzor nad radom neregistrovanih taksi prevoznika metodom prikrivenog putnika.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Kako je saopšteno iz Sekretarijata za inspekcijske poslove, tom prilikom oduzeto je vozilo marke "audi a6" od vozača, koji je posredstvom aplikacije "Zandra" obavio i naplatio taksi prevoz putnika.
Protiv "neregistrovanog subjekta" podneće se zahtev za pokretanje prekršajnog postupka po hitnom postupku dežurnom sudiji za prekršaje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspektori u ulozi "prikrivenih putnika" oduzeli nelegalno taksi vozilo

Izvor: Radio 021, 14.Dec.2019

Vozilo marke "audi a6" oduzeto je od vozača koji je posredstvom "Zandra" aplikacije obavljao taksi prevoz u Beogradu...Vanredni nadzor izvršen je metodom prikrivenog putnika...Inspektori drumskog saobraćaja Sekretarijata za inspekcijske poslove, uz asistenciju Komunalne milicije i MUP-a, juče su...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.