IZNENAĐUJUĆE AGILAN! Audi Q8 se odlično pokazao na čuvenom testu severnog jelena! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐUJUĆE AGILAN! Audi Q8 se odlično pokazao na čuvenom "testu severnog jelena"! (VIDEO)

Luksuzni krosover!

Bez obzira na svoj dominantan izgled krosoveri i SUV vozila nisu ni približno stabilni kao limuzine, ali jedan od njih može da se pohvali vozačkim sposobnostima tog nivoa.

Potencijalni kupci željni SUV-a koji je zabavan za vožnju uglavnom se okreću BMW-u X6, Mercedesu GLE Coupe i nedavno predstavljenom Adiju Q8.

AUTO VAM ISPUŠTA ČUDAN ZVUK: Morate odmah reagovati, ovo su POTENCIJALNI KVAROVI

Upravo se novi luksuzni krosover >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Ingolštata pokazao kao ekstremno agilan na čuvenom "testu severnog jelena".

Vozač na testu se iznenadio kako je uspešno prošao poligon pri brzini od 77 km/h, a posebno je bio impresioniran kada je Q8 bez problema savladao test i pri 79 km/h, uprkos blagom podupravljanju.

Problematična brzina za ovaj masivni Audi je bila tek 80 km/h, mada je ostao utisak da mu je rezultat uskratilo slabije stanje pneumatika.

Na kraju, Q8 se pokazao naprosečno dobrim za svoj segment i prilikom "slaloma". Za test je korišćena verzija 50 TDI quattro sa 285/45 R21 Hankook Ventus S1 evo3 gumama.

Uprkos težini od 2,2 tone Q8 50 TDI ubrzava iz mesta do 100 km/h za samo 6,3 sekundi uz maksimalnu brzinu 245 km/h.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.