Hteli biste da se ženite, ali nema prilike na vidiku!? Imamo rešenje za vas!

Izvor: Prva.rs, 14.Dec.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteli biste da se ženite, ali nema prilike na vidiku!? Imamo rešenje za vas!

Prodaje se Audi A4 Cabrio koji se uprkos tome što je očuvan, uredan i odličan automobil, ističe i po nečemu drugom. Već drugi put se prodaje zbog proširenja porodice. Oba dosadašnja vlasnika su vrlo brzo upoznali svoje današnje supruge, a uskoro su se na putu našla i deca.
Oglas je objavljen na portalu Index.hr, a mi ga prenosimo u celosti:
"Oglas je kreiran kao usluga prodavcu, mom velikom prijatelju, ali i kupcu kojem će ovo karmičko vozilo sigurno doneti sreću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Prodaje se švalerski A4 Cabrio, S line, 2.5 TDI, 206.000 km, 2004. godina. U sjajnom je stanju za godine - garažiran, pažen i mažen. Zašto? E, pa drugi put postaje neadekvatan za proširenje porodice.
Prvi vlasnik, takođe moj vrlo bliski prijatelj, kupio ga je s idejom da postane fatalan muškarac. Ovo vozilo ga je svojom energijom prevarilo i koji mesec kasnije, upoznao je svoju suprugu, s kojom ima dva divna sina. Usled toga ga je prodao sadašnjem vlasniku, visokom šarmantnom zagrebačkom Dalmatincu s opasnim namerama. Audi ga je u roku koji se meri u danima odveo njegovoj današnjoj supruzi, dete je, jasno, na putu.
Za samo 6.700€ dobijate priliku da bračna sreća zadesi i vas, a ukoliko odišete istinskom patnjom vlasnik će možda biti spreman i na dogovor. Bez reklamacije, na sve ste upozoreni.
Dok vas Audi ne sastavi i smrt ne rastavi. Amin."
Izvor: Index.hr
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.