Dve osobe povređene u sudaru u Knjaževačkoj u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2023, 13:57

Dve osobe povređene u sudaru u Knjaževačkoj u Nišu

U sudaru u Knjaževačkoj ulici u Nišu povređena su dva muškarca, potvrđuju iz policije. Oni su prebačeni u Urgentni centar, a iz Hitne pomoći kažu da su u svesnom stanju i da nisu teže povređeni.

Nezgoda je prijavljena u 11:15, navode iz Policijske uprave, a sudarili su se “audi” niških i “opel” aleksinačkih registarskih oznaka.

Dva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lica su prevežena kolima Hitne pomoći u Klinički centar. Hitna pomoć ih je već odvezla kada su kolege stigle - kažu iz policije.

Iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Nišu navode da jedan od povređenih ima povredu kuka, a drugi desne ruke, ali da nisu teže povređeni. Dodaju i da je jedan muškarac srednje dobi, a drugi mlađi.

Intervenisali su sa dva vozila, kojima su povređene prebacili u Urgentni centar niškog UKC-a.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SUDAR U NIŠU Dvojica povređena u sudaru audija i opela

Izvor: Blic, 31.Jan.2023

Dve osobe su povređene u sudaru "audija" niških registarskih oznaka i "opela" aleksinačke registracije koji se desio u Knjaževačkoj ulici u Nišu u 11.15 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.