BUKVALNO JE POLETEO: Audi je zveknuo u mercedesa - MANIJAČKI BRZA vožna se završila JEZIVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUKVALNO JE POLETEO: "Audi" je zveknuo u "mercedesa" - MANIJAČKI BRZA vožna se završila JEZIVO (VIDEO)

Ko je više kriv od njih dvojice?

U snimku koji možete pogledati ispod teksta, a koji je nastao u Belorusiji, možete videti saobraćajnu nesreću u kojoj su oba vozača imali svoj deo krivice.

Vozač "mercedesa" neoprezno je menjao saobraćajne trake ne vodeći računa šta se dešava u saobraćaju oko njega, ali nezgode ne bi bilo da "audi A6" koji je naleteo na njega otpozadi nije vozio manijakalnom brzinom, zbog koje nije mogao da se zaustavi na vreme. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraju, sve se završilo - letenjem, a da stvar bude još gora, na kraju je udario na objekat koji se zatekao pokraj mesta na kojem se dogodio sudar.

Vozio je bicikl 240 KM/H! Ako ne verujete, POGLEDAJTE VIDEO!
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.