Tvrdi da ga je telefon pretvorio u homoseksualca, pa tužio kompaniju

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrdi da ga je telefon pretvorio u homoseksualca, pa tužio kompaniju

Muškarac u Rusiji podneo je tužbu protiv kompanije Epl. On naime tvrdi da je postao homoseksualac samo zbog telefona.

Muškarac čije ime mediji navode samo kao D. Razumilov traži od kompanije milion rubalja (16.500 funti) nakon što je dobio 69 "GayCoins", kriptovalutu umesto bitkoina koji je očekivao.

Novac je stigao sa porukom, na engleskom, "ne sudite pre nego što i pokušate". Učinio je ono što mu je rečeno, pokušao i sada je u vezi, prenosi britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Metro".

"Pomislio sam - kako mogu da sudim o nečemu, a da to ne pokušam?", navodi se u njegovoj izjavi u sudskim dokumentima i dodaje da je odlučio da se upusti u vezu sa osobom istog pola.

"I odlučio sam da isprobam vezu sa muškarcem. Nakon dva meseca mogu da kažem da sam u vezi sa pripadnikom sopstvenog pola i ne mogu da izađem iz nje. Imam stalnog dečka i ne znam kako da to objasnim roditeljima", naveo je on.

"Nakon što sam primio onu poruku, moj život se promenio nagore i više nikada neće biti normalan", naveo je on.

Razumilov je optužio Epl da ga je je "manipulativno gurnuo ka homoseksualnosti" otkad mu je poslao poruku te je odlučio da kompaniju tuži zbog "moralne patnje i uništavanja mentalnog zdravlja".

Njegova advokatica Sapizat Gusnieva rekla je da je tužba ozbiljna i da je ročište zakazano za 17. oktobar u Moskvi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.