Rus tuži Epl: Tvrdi da je ajfon od njega napravio geja

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rus tuži Epl: Tvrdi da je ajfon od njega napravio geja

Moskva -- Slavni naučnik Albert Ajnštajn svojevremeno je rekao da su ljudska glupost i svemir beskonačni.

Jedan Rus, pak, ozbiljno pretenduje da pomeri te granice, navode Večernje Novosti.

Naime, Rus D. Razumilov podneo je tužbu, jer tvrdi da ga je ajfon prevario da svuče sa interneta aplikaciju, zbog koje je navodno postao - gej.

On tvrdi da je dobio uplatu 69 gejkojnova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (vrsta kriptovalute) na ajfonu 2017. godine, a kako navodi list The Moscow Times, uplata od nepoznatog korisnika došla je sa porukom "Ne osuđuj, a da ne probaš".

"Razmislio sam i shvatio, kako mogu nešto da osudim ako nisam probao. I odlučio sam da uđem u seksualne veze sa istim polom", piše u Razumilovoj tužbi, a prenose svetski mediji.

"'Zaglavio' sam u vezi sa drugim muškarcem i ne mogu da izađem iz nje. Imam stalnog dečka i ne znam kako to da objasnim roditeljima. Od kada sam dobio gorenavedenu poruku, moj život se promenio na gore i više nikada neću biti normalan", dodaje se u tom tekstu.

Razumilov traži od Epla 15.000 dolara zbog pretrpljenog duševnog bola, a suđenje bi krajem oktobra trebalo da počne, navode Novosti online.
Pogledaj vesti o: Apple,   iPhone,   Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.