Milion nedeljno: Epl proizvodi i distribuira zaštitne vizire za medicinske radnike

Izvor: B92, 06.Apr.2020, 08:41

Milion nedeljno: Epl proizvodi i distribuira zaštitne vizire za medicinske radnike

Santa Klara -- Direktor Epla Tim Kuk je na Tviteru objavio da se ova kompanija odlučila na proizvodnju i distribuciju zaštitnih vizira za medicinare.

Kako piše The Verge, Epl je okupio dizajnere proizvoda, kao i inženjere i timove za pakovanje i distribuciju.

Tim Kuk je te nove informacije potvrdio u videu na Tviteru pokazujući jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vizira.

Epl je takođe prikupio i više od 20 miliona zaštitnih maski i u komunikaciji je s vladama država kako bi se one dostavile tamo gde je najpotrebnije, piše portal Klix.

Govoreći o vizirima, Kuk je naglasio kako je prva isporuka već obavljena prošle nedelje u bolnice Kaiser u dolini Santa Klara u SAD i da je reakcija lekara bila pozitivna.

"U pakovanjima koje šaljemo nalazi se po 100 vizira i svaki od njih se sastavlja za manje od dvije minute i u potpunosti se može podesiti. Materijale za proizvodnju nabavljamo u SAD i Kini", dodao je Kuk.

Epl planira da isporuči više od milion vizira do kraja ove nedelje i svake naredne takođe po milion, piše portal.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Apple proizvodi i distribuiše zaštitne vizire za medicinske radnike

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2020, 08:31

Direktor Applea Tim Kuk na Twitteru je objavio nove poduhvate u vezi s virusom korona rekavši da se ova kompanija odlučila na proizvodnju i distribuciju zaštitnih vizira za medicinske radnike.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.