Izvor: Blic, 13.Jul.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupci okreću leđa skupim telefonima, Epl prinuđen da razvija tri nova modela

"Epl" će potpuno prestati s proizvodnjom Ajfona X i SE kako bi se usredsredili na nove modele koje će predstaviti do kraja ove godine. Novi izveštaj BluFina, kako piše GSM Arena, pokazao je koliko je "Epl" optimističan kad su u pitanju novi modeli – samo do kraja 2018. žele proizvesti 91 milion novih mobilnih telefona, a u prvoj polovini 2019. planiraju napraviti 92 miliona modela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Apple prestaje da proizvodi iPhone X

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2018

Kompanija ''Apple'' će u potpunosti prestati sa proizvodnjom uređaja iPhone X i SE kako bi se fokusirala na nove modele koje će predstaviti do kraja ove godine Apple će u potpunosti prestati sa proizvodnjom uređaja iPhone X i SE kako bi se fokusirao na nove modele koje će...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.