Apple-ovi iPhone-i proizvedeni u Indiji stižu na evropsko tržište

Izvor: ItRešenja.com, 14.Jul.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple-ovi iPhone-i proizvedeni u Indiji stižu na evropsko tržište

Apple je započeo sa praksom isporuke iPhone uređaja proizvedenih u Indiji na određena evropska tržišta.

Tu je informaciju potvrdio i Terry Gou, glavni izvršni direktor kompanije Foxconn, ali i IndiaTimes gde se navodi brojka od manje od 100 hiljada primeraka iPhone-a koji se svaki mesec izvoze iz Indije. Reč je o izvozu za koji je za sada zadužena kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Wistron Corp i njihovo postrojenje u Bangaloreu.

U CounterPoint Researchu ističu kako je preseljenje proizvodnje u Indiju dobro kako za Apple-ove dobavljače (zbog manje cene radne snage u Indiji) tako i za sam Apple koji će na taj način moći izbeći carine koje je administracija predsednika Trumpa uvela na uvoz proizvoda iz Kine.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.