Apple bi mogao da ima novi rekord po skupoći!

Izvor: ItRešenja.com, 25.Jul.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple bi mogao da ima novi rekord po skupoći!

Svi znamo da su Apple-ovi gedžeti, telefoni i računari prilično skupe stvarčice i kada god se iz Cupertina pojavi nešto novo, uvek nas pomalo šokiraju cenama.

Prema izveštaju koji donosi Economic Daily News, Apple će i dalje ostati u tom trendu, jer će cena novog 16-inčnog MacBook Pro laptopa iznositi čak 3000 dolara. To će navodno biti cena najjeftinijeg osnovnog modela, što znači da ćete nadograđenu verziju >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << sa boljom tehnologijom i većom memorijom plaćati još više.

Novi 16-inčni MacBook Pro imaće LCD ekran rezolucije 3072 x 1920 piksela i neće sadržati touch ekran jer je Apple više puta naglašavao da ga želi zadržati u formi laptopa.

Koliko god ovo delovalo skupo, budite sigurni da će vojske Apple-ovih fanova kupovati ovaj laptop kao i sve druge do sada. Apple za svoje proizvode može tražiti novca koliko god mu padne na pamet, ali oni će se prodavati bez ikakvih problema.

S obzirom da se kod nas i postojeći 15-inčni modeli MacBook Pro laptopa prodaju za preko 300.000 dinara, za očekivati je da će cene novih 16-inčnih modela u domaćim prodavnicama biti znatno veće.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.