Izvor: 025info.rs, 10.Jul.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen i treći dan ARV - proglašen ,,Najpecaroš'' i pobednik ,,Zlatnog kotlića''

I trećeg dana Apatinskih ribarskih večeri sve je bilo u znaku ribe i Dunava. Već u toku prepodneva održano je takmičenje pecaroša za ,,Zlatnu ribicu'', a evo i prva tri mesta: 1. Đuk Miris, ekipaRudar kreka, Tuzla 2. Miloš Đinđić, ekipa Ribolovac, Novi Sad 3. Mirza Alić, Ekipa Ilijaš U večernjim satima započelo je i finale u kuvanju ribljeg paprikaša ,,Zlatni kotlić'', a tokom kulturno umetničkog programa svečano su proglašeni najbolji i uručene su im nagrade od strane predsednika opštine Apatin, Radivoja Sekulića. Ove godine zlatni kotlić je osvojio Vladimir Kukić, srebrni, sa svega bodom manje, Željko Barać, dok je bronzani kotlić otišao u ruke Roberta Hama.   Zlatko Lukić proglašen je za najpecaroša, a njegov ulov koji ga je doveo do ove laskave titule, je som težak 80 kilograma. Nagradu mu je uručio Milan Ćopić, predsednik udruženja sportskih ribolovaca ,,Bucov'' iz Apatina.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

ARV - po proceni organizatora, mnogo više gostiju sa strane nego prethodnih godina

Izvor: 025info.rs, 10.Jul.2016

Apatinske ribarske večeri i dalje su najaktuelnija tema u našem gradu. Organizator ne krije zadovoljstvo dobro organizovanom manifestacijom i nada se obaranju svih rekorda posećenosti večeras na koncertu Šabana Šaulića. Predsednik SO Apatin, kao i član organizacionog odbora ovih 53. Apatinskih...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.