ZAVRŠENE PRIJAVE ZA ŠKOLU PLIVANJA, OD JUNA VIŠE OD 120 DECE NA OBUCI U BANJI JUNAKOVIĆ

Izvor: Radio Dunav, 29.Maj.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠENE PRIJAVE ZA ŠKOLU PLIVANJA, OD JUNA VIŠE OD 120 DECE NA OBUCI U BANJI JUNAKOVIĆ

Završene su prijave za školu plivanja koju ove godine organizuje Sportski savez opštine Apatin u kojoj će kroz obuku proći više od 120 kandidata koji su mahom neplivači. Za sve polaznike obezbeđenje besplatan prevoz i korišćenje bazena i svlačionica, a sa decom će raditi kvalifikovani instruktori i njihovi asistenti.
Slobodan Bačić, sekretar Sportskoh saveza opštine Apatin je u izjavi za Dunav radio rekao kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << se nada da će ova škola plivanja rasti iz godine u godinu i kazao da će škola početi nakon završetka školske godine oko 20. juna kada vremenski uslovi budu povoljni.
-Popunjen je broj prijava, malo smo i premašili jer smo gledali da ne odbijemo nikoga. Oni će školu pohađati u dve grupe, a roditelji će biti blagovremeno obavešteni o terminima u kojima će njihova deca učiti da plivaju. – kazao je Bačić
Bačić se zahvalio direktorki banje Junaković, Dragani Mrđenov koja im je izašla u susret pa će deca moći besplatno da koriste bazene.
FONO Slobodan Bačić

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.