Izvor: 025info.rs, 06.Nov.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prigrevici organizovano predavanje na temu borbe protiv trgovine ljudima

Crveni krst Apatin organizovao je predavanje za učenike 7. i 8. razreda Osnovne škole ,,Mladost‘‘ iz Prigrevica na temu Borbe protiv trgovine ljudima. Učenici su pokazali veliko interesovanje za temu predavanja u okviru kog su upoznati sa pojavom trgovine ljudima u realnom svetu, gde su posebno napomenute mere opreza u vezi korišćenja interneta sa ovom pojavom. Predavač je bio trener na ovom programu Aleksandar Ristić.  
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Crveni krst Odžaci započeo obeležavanje meseca borbe protiv bolesti zavisnosti

Izvor: 025info.rs, 07.Nov.2018, 09:58

Crveni krst Odžaci, u saradnji sa MUP-om RS PS u Odžacima, realizovao je predavanja na teme „Borba protiv alkoholizma i narkomanije“ u sklopu programa „Borba protiv bolesti zavisnosti“. Takođe, realizovana su i predavanja na temu „Pravilno korišćenje interneta i društvenih mreža“. Predavanja...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.