Lokalizovan požar u Apatinu, vatrena stihija pretila okolnim kućama (FOTO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar u Apatinu, vatrena stihija pretila okolnim kućama (FOTO)

Veliki požar koji je zahvatio napušteni objekat u ulici Majora Tepića, u Apatinu, uspešno je lokalizovan, te je sprečena opasnost da se proširi na okolne stambene jedinice. Žrtava i povređenih nema, nadležni organi utvrdiće zbog čega je došlo do požara.

Zahvaljujći brzoj intervenciji apatinskih vatrogasaca, uz pomoć dva vatrogasna vozila ugašena je vatrena stihija, koja je napuštenu zgradu gutala do krova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 16 časova.

Gašenje požara trajalo je više od dva sata, a zbog visokih dnevnih temperatura, vatra je realno predstavljala opasnost da pređe na susednu stambenu zgradu i okolne kuće.

"Najvažnije je da niko nije povređen. Objekat stare Zadruge godinama nije imao namenu i bio je prazan, a nije ni osiguran. Ne znam šta je moglo da bude uzrok požara, zatečen sam situacijom", rekao je novinarki RTV-a Mile Kelić iz Stanišića, jedan od suvlasnika nekretnine.

Objekat bivše Zadruge je godinama zapušten, a prema rečima meštana bio je stecište za narkomane, lutalice i beskućnike. Na sreću, u vreme izbijanja požara ovo mesto bilo je prazno.

Šta je uzrok požara, utvrdiće dalja istraga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

GORI BIVŠA ZADRUGA U APATINU: Vatra preti okolnim kućama, gusti dim prekrio naselje (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2019

Za sada dve vatrogasne ekipe gase vatrenu stihiju da se ne bi proširila na okolne stambene kuće, a visoka temperatura pogoršava situaciju. Veliki požar zahvatio je napušteni objekat u ulici Majora Tepića, u Apatinu. Za sada dve vatrogasne ekipe gase vatrenu stihiju da se ne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.