JEZIV PRIZOR KOD APATINA: Vlasnik ostao zatečen kada je video ubijene životinje na salašu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV PRIZOR KOD APATINA: Vlasnik ostao zatečen kada je video ubijene životinje na salašu!

Užas kod Apatina.

Petar Rašeta zatekao je jeziv prizor pre dva dana na svom Malom Petrovom salašu kod Apatina. Nepoznata osoba upucala je i ubila ponija Zlatka i magarca Julija.

Petar je ostao zatečen u ograđenom dvorištu ležali su ubijeni poni i magarac, ljubitelji brojne dece i redovnih posetilaca ovog salaša.

- Bila je to klasična egzekucija nad nevinim životinjama. Neka osoba, ne znam kako da je nazovem, ubila je životinje tik uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogradu. Konj poni Zlatko ubijen je jednim metkom, a magarac Julije sa najmanje dva - ogorčeno priča Rašeta, vlasnik ovog salaša.

Mali Petrov salaš je, inače, mesto na koje sva deca iz Apatina i okoline dolaze na upoznavanje sa domaćim životinjama i njihovim načinom života na jednom klasičnom, vojvođanskom salašu. Postao je poznat po tome što se životinje slobodno kreću, pitome su i deca ih hrane i maze. Najomiljeniji su im upravo bili Zlatko i Julije, koji je dobio ime po julu - mesecu u kom je rođen.

 Rešeta je ogorčen i ne može ni da nasluti ko je i zašto mogao da počini ovo svirepo delo. Misli da nema neprijatelje. Za sebe kaže da ima oštar, ali pravičan jezik, i moli sve one koje je možda uvredio takvim jezikom da ne diraju životinje jer one nisu krive za to.

On je ugostio mnogo dece, brojne goste koji dolaze u banju, a knjiga utisaka potvrđuje da nije čovek koji nekome želi zlo.

- Šta reći deci kada dođu na salaš? Da postoji neki čika koji voli da ubija nedužne životinje? Ta osoba se nalazi među nama, pomozite da je pronađemo i sprečimo da učini, ne daj bože, i gore stvari - apeluje Petar.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svirepost na salašu kod Apatina - ubijeni poni i magarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2019

Nepoznati počinilac je u nedelju, 3. novembra u večernjnim satima na Malom Petrovom Salašu u Apatinu, kod banje Junaković, prišao ogradi u kom su boravile životinje, i vatrenim oružjem ubio ponija i magarca...Petar Rašeta, vlasnik ovog salaša sutradan je zatekao jezivu sliku. Njegove ljubimce,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.