IZGRADNJA JASLICA U ZAVRŠNOJ FAZI, USKORO SVEČANO OTVARANJE (FOTO)

Izvor: Radio Dunav, 07.Maj.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGRADNJA JASLICA U ZAVRŠNOJ FAZI, USKORO SVEČANO OTVARANJE (FOTO)

Radovi na izgradnji prvih jaslica u Apatinu koji su započeli u oktobru 2017. godine polako se privode kraju i u veoma kratkom vremenskom roku može se očekivati svečano presecanje vrpce i otvaranje ovog objekta koji će funkcionisati u okviru Predškolske ustanove Pčelica u bloku 112.
U toku je završna faza uređenja unutrašnjosti objekta, postavlju se pločice, električne instalacije, prekidači, rasveta, osvetljenje i završni sloj molerskih radova. Konačan finiš može se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << očekivati do kraja ovog meseca kako je po nekim projekcijama o izvođenju radova i bilo predviđeno.
Da podsetimo od septembra će u ovom objektu boraviti 65 dece rođenih od 2016. do 2018. godine sa čime će biti ispunjen maksimalni kapacitet jaslica.


Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.