DANAS SAHRANA NIKOLI DIMIĆU: Mladića kog je ubio drug u Apatinu - prijatelji i rodbina ispraćaju na večni počinak

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 11:21

DANAS SAHRANA NIKOLI DIMIĆU: Mladića kog je ubio drug u Apatinu - prijatelji i rodbina ispraćaju na večni počinak

Zoroja je prekjuče po podne hicima iz pištolja ubio je svog druga Dimića, pa se razneo bombom, a motiv ubistva i samoubistva navodno su neraščišćeni računi.

Nikola Dimić (34) iz sela Prigrevica kod Apatina, kog je nekadašnji prijatelj Simo Zoraja (26) ubio hitcima iz pištolja pre dva dana, biće sahranjen danas na lokalnom groblju u Bačkom Dragačcu.

Podsetimo,

Samo dva dana pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragedije na kapiji ubijenog osvanuo je uvredljivi grafit s porukom "Vrati 10 posto", a istražitelji veruju da to ima veze sa ubistvom i samoubistvom, odnosno da je grafit napisao Zoroja, kome je Dimić dugovao novac.

Zločin se dogodio kada je Zoroja, naoružan pištoljem i bombom, došao u kuću kod Dimića, koji je bio sam.

- Posvađali su se, pa je Zoroja potegao pištolj i upucao Nikolu, koji je na mestu ostao mrtav. Zoroja je potom otišao u svoju ulicu i na jednoj njivi aktivirao ručnu bombu i razneo se - kaže sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.