Čovek koji je danas snimio životinju kod Feketića: To je crni panter, nikada nisam video ovako nešto nenormalno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 18:15

Čovek koji je danas snimio životinju kod Feketića: To je crni panter, nikada nisam video ovako nešto nenormalno! (VIDEO)

Nakon što se cela Srbija digla na noge tražeći famoznog crnog pantera koji je uočen i snimljen kod Banje Junaković 12 novembra, danas se pojavio novi snimak na kome se sumnja da se nalazi divlja zver.

Snimak je objavio jedan korisnik Instagrama, a crni panter je navodno danas viđen kod Feketića, mesta koje je čak 55 kilometara vazdušnom linijom udaljeno od Apatina, u kome je poslednji put navodno primećen i usnimljen.

Na snimku se vidi kako životinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalik panteru trči kroz atar njive velikom brzinom, a video koji se proširio neverovatnom brzinom snimljen je iz kabine traktora.

- Ja mislim da je to crni panter! - rekao nam je meštanin Feketića koji je snimio divlju zver navodeći da je životinja, za koju sumnja da je crni panter, bila udaljena 500 metara od parcele na kojoj je radio.

- Kako sam išao putem video sam nešto crno da stoji, ja sam prvo misli oda je to pas, i rekao sam sebi, sad ću da snimim drugaru da pošaljem i da ga zafrkavam da je to crni panter. Kako sam izvukao telefon, samo je krenuo da trči odjednom nenormalno. Svašta sam video u ataru za 10 godina koliko radim, ali ovako nešto nikada nisam video - kaže autor snimka za Srbija Danas i navodi da je u trenutku nestao i da to "nije nešto normalno što možeš da vidiš svaki dan".

Podsetimo, opština Apatin saopštila je 12. novembra da je Crni panter je uočen blizu Banje Junaković i upozorila građane da ne idu u tom pravcu.

Potera za panterom traje od tada, a u potragu su bili uključeni i dronovi sa termovizijskom kamerom koji su svakoga dana tražili odbeglu divlju zver.

Životinja od tada nije uočena, sve do danas, a da li je zaista reč o crnom panteru, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lovci pretražuju okolinu Feketića zbog snimka na kojem je navodno crni panter

Izvor: RTS, 27.Nov.2022, 10:48

U toku jučerašnjeg dana Pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine dobila je snimak meštanina sela Feketić, gde se vidi veća crna životinja kako pretrčava atar. Lovci su izašli na teren a kako kažu za RTS u pokrajinskom sekretearijatu za zaštitu životne sredine snimak je kratak,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.