Apatin: Popravka puteva oko Zelene glave i vikend naseljima Kučka 1, 2 i 3

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 19:18

Apatin: Popravka puteva oko "Zelene glave" i vikend naseljima "Kučka 1, 2 i 3"

Vlasnici vikendica uputili su apel opštini Apatin da se revitalizuju putevi prema vikend naseljima i olakša pristup vikendicama, koje se nalaze blizu Dunava. Oni su predložili da se za tu namenu iskoristi stari strugani asfalt koji je ostao od puta Motel – Vagoni.

"Ideja nasipanja struganog asfalta u vikend naseljima potekla je od naših vikendaša, a želeli smo da im izađemo u susret. Stari strugani asfalt koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ostao nakon završetka radova na putu Motel – Vagoni, koristi se kako bi se popunile rupe na putevima. Ovih dana radi se popravka puteva na potezu oko "Zelene glave", a u narednom periodu će se raditi vikend naselje "Kučka 1, 2 i 3", kaže Nemanja Jović, direktor TO Apatin.

Jović objašnajva da je akcija značajna zbog ljudi koji koriste vikendice, gde je sve više vlasnika vikendica koji žele da obave kategorizacije objekata u turističke svrhe.

"Imamo vlasnika vikendica koji žele svoje objekte privesti nameni kako bi bili ponuđeni kao smeštajni kapaciteti. Nadam se da ćemo im ovom akcijom u tome pomoći", kazao je Jović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.