40 porodica u Somboru i Apatinu dobilo svoj krov nad glavom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021, 16:30

40 porodica u Somboru i Apatinu dobilo svoj krov nad glavom

Petnaest porodica na području opštine Apatin, koje nisu imale rešeno stambeno pitanje dobilo je svoj prvi krov nad glavom.

“Interesovanje za ovaj konkurs bilo je veliko, pa je tako do sada realizovano 11 ugovora na osnovu kojih je omogućeno da isto toliko porodica dobije krov nad glavom.U petak 03.decembra je u Ministarstvu za za brigu o selu, svojim potpisom je omogućio da kuće dobiju još četiri porodice i to Vanesa i Nebojša Palančević u Sonti, Katarina Žuljević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Zvonimir Zlatar u Kupusini, te Milana i Dario Morokvašić, kao i Ivana Krpjan i Milan Korica u Prigrevici", rekao Radovan Đukić, zamenik predsednice opštine Apatin.

Na području grada Sombora i na teritorji opštine Apatin ukupno je 40 porodica dobilo svoj novi dom, budući da je na području grada Sombora dodeljeno čak 24 kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.