Izvor: Blic, 24.Sep.2021, 10:34

ODLAZI VEČNA KANCELARKA ANGELA MERKEL Zovu je i "kraljica štednje", odbila je druge funkcije, a kaže da se raduje jednom u penziji

Dok su autoritarni populisti bili u uzletu u Europi i SAD-u, zvali su je “predvodnicom slobodnog sveta”. Nemačka kancelarka Angela Merkel uskoro završava povesnih 16 godina na vlasti s neizvesnim nasleđem u zemlji i inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VEČNA KANCELARKA SE OVOME RADUJE U PENZIJI: Angelu Merkel zovu kraljica štednje, a evo kao čija devojčica će ostati upamćena

Izvor: Kurir, 24.Sep.2021

Dok su autoritarni populisti bili u uzletu u Evropi i SAD, zvali su je “predvodnicom slobodnog sveta”. Nemačka kancelarka Angela Merkel uskoro završava istorijskih 16 godina na vlasti sa neizvesnim nasleđem u zemlji i inostranstvu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.