NAPAD NA ANGELU MERKEL: Automobil se zakucao u ogradu nemačke kancelarke (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 11:58

NAPAD NA ANGELU MERKEL: Automobil se zakucao u ogradu nemačke kancelarke (FOTO/VIDEO)

Za sada nema informacija da li je napadač uhapšen

U Berlinu je primećen automobil kako udara u kapiju ispred kancelarije nemačke kancelarke Angele Merkel, navodi novinska agencija Rojters.

#BREAKING: Car seen crashing into gate of Merkel's Chancellery in Berlin pic.twitter.com/XXBKvhvIVK

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) November 25, 2020

Na automobilu su ispisane poruke "Stop >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << globalizaciji" i "Proklete ubice dece i starih ljudi".

Za sada nema drugih detalja o incidentu. Naoružani pripadnici policije i policijski psi nalaze se ispred sedišta nemačke kancelarke.

Merkolova je u sredu ujutru trebalo da bude domaćin video konferencije na temu produženja i pooštravanja epidemioloških mera i daljim koracima za borbu protiv pandemije virusa korona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.