Merkelova ponovo odbila Šulcov poziv na novi TV duel

Izvor: Blic, 13.Sep.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova ponovo odbila Šulcov poziv na novi TV duel

Nemačka kancelarka Angela Merkel odbila je danas poziv svog protivkandidata, socijaldemokrte Martina Šulca da održe još jedan TV-duel u kampanji za izbore koji se održavaju 24. septembra.

Šulc je uputio pismo Merkelovoj u kojem navodi da njih dvoje u prethodnoj debati nisu uspeli da dotaknu mnoga ključna pitanja.

Iz Demohrišćanske stranke odbacili su tu ideju, prenosi Rojters.

"Angela Merkel je uživala tokom učešća u TV-duelu. Taj format je bio dobar. I ona želi da ostane na tome", navedeno je u saopštenju.

Prema anketama ARD televizije posle emisije 3. septembra, Merkelova je ostavila bolji utisak na birače.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkelova odbila novi televizijski duel sa Šulcom

Izvor: B92, 13.Sep.2017

Nemačka kancelarka Angela Merkel odbila je poziv protivkandidata Martina Šulca da održe još jedan TV-duel u kampanji za izbore koji se održavaju 24. septembra...Šulc je uputio pismo Merkelovoj u kojem navodi da njih dvoje u prethodnoj debati nisu uspeli da dotaknu mnoga ključna pitanja...Iz Demohrišćanske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.