Izvor: Vostok.rs, 29.Avg.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova: Ukidanje sankcija Rusiji će biti moguće kada se sprovedu Minski sporazumi

Sankcije protiv Rusije biće ukinute kada za njih ne bude razloga, izjavila je nemačka kancelarka Angela Merkel.

Ukidanje sankcija Rusiji imalo bi koristi i za Rusiju i za Nemačku, ali je za ukidanje restriktivnih mera neophodno ispuniti niz uslova, naglasila je Merkelova.

„Sankcije će biti ukinute kada se eliminiše povod“, rekla je nemačka kancelarka na godišnjoj konferenciji za novinare.

Merkelova je istakla da će ukidanje sankcija biti moguće kada se sprovedu Minski sporazumi, odnosno kada Kijev vrati Donbas pod svoju kontrolu.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkel: Sankcije Rusiji moraju ostati na snazi

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2017

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je danas da bi ukidanje sankcija Rusiji, uvedenih zbog Ukrajine, bilo korisno i za Nemačku i za Rusiju ali da one moraju ostati na snazi dok Moskva ne ispuni uslove za njihovo ukidanje...Merkelova je na redovnoj godišnjoj konferenciji za novinare rekla da su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Merkel: Sankcije Ruiji će biti ukinute kad...

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017

"Sankcije uvedene Rusiji će biti ukinute kada više ne bude razloga da one postoje", izjavila je njemački kancelar Angela Merkel...Ona je na konferenciji za novinare u Berlinu rekla da će sankcije biti ukinute tek kada se eliminiše njihov uzrok i kada budu sprovedene odredbe iz Minskog sporazuma...Iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.