Francuski mediji: Gledateljka se rukovala sa Angelom Merkel misleći da je Brižit Makron

Izvor: Beta, 12.Nov.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski mediji: Gledateljka se rukovala sa Angelom Merkel misleći da je Brižit Makron

Francuski mediji, koji danas opširno komentarišu i prepričavaju komemoraciju povodom 100 godina od završetka Prvog svetkog rata u Parizu i sva dešavanja u vezi s tim, preneli su simpatičnu zanimljivost, jednu zbunjenu gledateljku koja je došla da se rukuje sa Angelom Merkel misleći da je prva dama Francuske Brižit Makron.To se dogodilo još u subotu kada su predsednik Emanuel Makron i Merkelova posetili šumu Kompjenja gde je 11. novembra 1918. godine potpisano primirje, piše list 20 minuta (20 Minutes).Gledateljka koja je došla da prisustvuje otkrivanju spomen ploče, posle ceremonije je prišla Makronu i uzbudjeno rekla kako joj je neverovatno da ona "kao obična žena ima priliku da se rukuje s predsednikom". Potom se okrenula prema Merkelovoj s pitanjem: "A, Vi ste gospodja Makron?".Kancelarka koja je primetila zabunu pokušala je uz osmeh na pomalo nespretnom francuskom da se predstavi: "Ja sam kancelarka, Nemačka" (Je suis chanceliere, Allemagne).Simpatična situacija se završila fotografijom gledateljke s Makronom i nemačkom kancelarkom.Francuski mediji takodje prenose pohvale i kritike na društvenim mrežama upućene Brižit Makron, koja je na komemoraciji u Parizu nosila kratki, strukirani kaput marke Luj Vuiton koji košta 3.600 evra.Dok su neki hvalili besprekornu eleganciju prve dame, drugi su je kritikovali što je kaput toliko ...
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

MAKRON OSTAO BEZ TEKSTA! Gledateljka prišla MERKELOVOJ i pitala: Vi ste predsednikova žena?

Izvor: Kurir, 12.Nov.2018

Francuski mediji preneli su simpatičnu zanimljivost vezanu za jednu zbunjenu gledateljku koja je došla da se rukuje sa Angelom Merkel misleći da je prva dama Francuske Brižit Makron.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.