Dešava se svima: Svetske liderke se srele u istoj odevnoj kombinaciji i reagovale ovako FOTO

Izvor: B92, 11.Apr.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dešava se svima: Svetske liderke se srele u istoj odevnoj kombinaciji i reagovale ovako FOTO

Britanska premijerka Tereza Mej i nemačka kancelaraka Angela Merkel prisustvovale su samitu EU u Briselu. Kada su se srele, počele su da se smeju jer su shvatile da su došle gotovo identično obučene.

One su gledale u fotografije sa tog događaja na ajpedu (iPad) nemačke kancelarke poredeći njihove odevne kombinacije u kojima su došle na samit.

Na vanrednom samitu u Briselu odlučeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se izlazak Britanije iz EU odloži do 31. oktobra.

Kako su juče preneli strani mediji majka Angele Merkel preminula je početkom aprila, te se ne zna da li će kancelarka pauzirati ispunjavanje svojih obaveza.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.