Albanci na samit doveli i OSUĐENOG TERORISTU, jednog od komandanata PO ZLU ČUVENE DRENIČKE GRUPE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci na samit doveli i OSUĐENOG TERORISTU, jednog od komandanata PO ZLU ČUVENE DRENIČKE GRUPE!

Sulejman Seljimi, politički savetnik premijera lažne države, Ramuša Haradinaja, deo je delegacije Prištine na današnjem samitu u Berlinu, koji su sazvali nemačka kancelarka i francuski predsednik, Angela Merkel i Emanuel Makron.

Haradinaj i Seljimi su se već sastali sa ambasadorom SAD u Nemačkoj Ričardom Grenelom. Na sastanku su bili i predsednik i šef diplomatije lažne države Hašim Tači i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bedžet Pacoli.

Seljimi je imenovan za Haradinajevog savetnika pre dva meseca neposredno nakon puštanja iz zatvora na uslovnu slobodu. Inače, Seljimi, koji je bio jedan od komandanta terorističke OVK je osuđen za ratni zločin protiv civilnog stanovništva na šest godina zatvora.

Za vreme rata je bio poznat kao Sultan, a bio je pripadnik albanske terorističko-kriminalne Dreničke grupe i jedan od vodećih albanskih kriminalaca.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.