Komunalni milicioneri kontrolišu primenu kovid propunica u ugostiteljskim objektima u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2021, 19:43

Komunalni milicioneri kontrolišu primenu kovid propunica u ugostiteljskim objektima u Novom Sadu

Novosadski inspektori i komunalni milicionari, koji kontrolišu primenu kovid propusnica, danas su dobili 150 android telefona koji će im znatno olakšati rad u ugostiteljskim objektima i zatvorenim prostorima.

Pre nego što krenete u kafić, restoran ili noćni klub proverite još jednom da li ste poneli kovid propusnicu, koja je neophodna za boravak u kafićima, restoranima, noćnim klubovima svakog dana nakon 22 časa. 50 komunalnih milicionara svakodnevno je na terenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a samo u toku prethodna dva dana prekontrolisano je više od 100 ugostiteljskih objekata.

Ovo je samo jedan od koraka ulaganja grada u inspekcijske službe jer će do kraja godine na ulicama novog sada biti još 33 komunalna milicajca, a izdvojena su i značajna sredstva za nabavku deset vozila za potrebe komunalne inspekcije i milicije koja će im tokom novembra biti na raspolaganju, rekao je član gradskog veća za komunalne poslove zdravko jelušić.

Kao i do sada, nastaviće se sa redovnim kontrolama ne samo u ugostiteljskim objektima nego i svim zatvorenim prostorima poput tržnih centara, trgovinskih objekata i javnom gradskom prevozu. Prema podacima iz gradske uprave za inspekcijske poslove, u više od 35 slučajeva sankcionisani su putnici koji nisu nosili maske u javnom prevozu.


Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.