Broj pretporudžbina za tablet Amazona dostigao 250.000

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj pretporudžbina za tablet "Amazona" dostigao 250.000

Broj pretporudžbina za "Amazonov" tablet uređaj "kindl fajer" je, kako se procenjuje, dostigao za pet dana cifru od 250.000, objavljeno je na Veb sajtu "Cult of Android".

Sadašnji ritam bi mogao da bude oko 50.000 pretporudžbina dnevno, što znači da bi 2,5 miliona komada tog tableta moglo da bude rezervisano do njegovog lansiranja 15. novembra na američko tržište, preneli su francuski elektronski mediji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Sajt podseća da je "Majkrosoftovom" tabletu "aj ped" bilo potrebno mesec dana da dostigne cifru od milion prodatih komada, a isti period "aj pedu 2" da dostigne cifru od 2,5 miliona prodatih komada, ali da se u slučaju "Amazona" ipak radi o pretporudžbinama koje klijenti mogu da povuku, kao i da se sadašnji ritam pretporudžbina može usporiti.

Jasno je, međutim, da će "kindl fajer" uspešno ući na tržište tableta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.