Bil Gejts otkrio šta više voli - Android ili iPhone

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 17:07

Bil Gejts otkrio šta više voli - Android ili iPhone

Bill Gates je, u jednom nedavnom intervjuu, otkrio koji operativni sistem za telefone koristi.

Naravno, telefoni koje pokreće Android za njega imaju prednost nad iPhone uređajima.

Kako je objasnio razgovarajući sa Endrjuom Sorkinom putem aplikacije Clubhouse, njegova odluka bazirana je na tome što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Android fleksibilniji, a i ima unapred instalirane Microsoft aplikacije.

Naravno, kako bi uopšte koristio Clubhouse, osnivač kompanije Microsoft, morao je da koristi iPhone, ali je objasnio da inače to nije slučaj.

"Neki proizvođači instaliraju unapred Microsoft aplikacije na Android telefone. Osim toga, Andorid je fleksibilniji kada je u pitanju softver, pa sam navikao na njega. Ipak, imam dosta prijatelja koji koriste iPhone, i ne izgleda mi kao da im sve ide glatko", rekao je Gejts.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.